team-coaching - ervaringen van teamleden

  • Zeker zinvol. Ik vond het leerzaam om te doen door de uitleg en vragen die Karien stelde.

  • Ik heb het als bijzonder prettig ervaren. De uitleg was duidelijk en we waren allen gemotiveerd om aan de slag te gaan. Ondanks dat we Karien niet kenden voelde het vertrouwd en veilig, waardoor het geen bezwaar was om gevoelige zaken te benoemen.

  • Nuttig en leerzaam. Ik werd wakker geschud en sta ervan te kijken hoe ik ongewild soms zaken automatisch invul. Ik moet ervoor uitkijken om niet te hervallen in oude patronen. Achteraf merkte ik een verandering in de communicatie. Deze lijkt weer beter te verlopen.

  • Heel verhelderend en een ware aanrader aan iedereen die meer inzicht wil krijgen en hebben in eigen functioneren. Prima begeleid zonder druk of waardeoordeel.

het team-doel als uitgangs- en richtpunt

  • Er wordt gekeken hoe de teamleden individueel staan t.o.v. het team-doel en de persoonlijke focus. Hoe ver sta je van het team-doel? Hoe komt dat? Welke kant ga je op? Staat er iets of iemand in jouw weg of sta jij voor een ander in de weg om dat team-doel te bereiken? Het wordt duidelijk hoe het werkt en hoe je gedragingen overkomen op een ander. Een eyeopener, die verder gaat dan woorden.